Şi-a recunoscut crima, şi-a primit pedeapsa

Un gorjean a fost condamnat de judecători la închisoare cu executare la nici două luni de la începerea procesului, ceea ce reprezintă o performanţă în domeniu.

Sentinţa a putut fi dată atât de repede întrucât inculpatul şi-a recunoscut faptele şi, astfel, a uşurat munca magistraţilor, el primind o pedeapsă redusă la jumătate pentru că a mărturisit ce a făcut. Viorel Mihai Bengheac va avea de executat 12 ani de detenţie şi 5 ani de interzicere a unor drepturi civile, după ce verdictul de acum va rămâne definitiv. Bărbatul a fost trimis în judecată pentru că în luna mai ar fi lovit-o cu o ţeavă metalică pe o bătrână din Băleşti, mama fostului comisar de poliţie Ion Giugelea. Femeia, în vârstă de 78 de ani, a încercat să aplaneze un conflict izbucnit pe un câmp de la marginea satului, dar a fost lovită de cei care era în încăierare, ea decedând ulterior la spitalul din Craiova.

Bengheac a fost arestat preventiv atunci şi, ulterior, mandatul i-a fost prelungit permanent, în luna octombrie fiind trimis în judecată pentru a fi tras la răspundere pentru faptele sale. Rudele femeii decedate, chiar şi fostul ofiţer de poliţie, consideră însă că dosarul nu a fost bine făcut, fiind de părere că cel condamnat acum la închisoare nu a fost singurul care a comis crima. Rudele bătrânei sunt de părere că trebuiau judecaţi şi ceilalţi scandalagii, dar odată pronunţat verdictul de acum, şansele ca dosarul să mai ia o altă turnură sunt ca şi nule.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: