Şi-a violat mama şi două surori

Situație incredibilă în comuna Vladimir - Gorj, unde un tânăr de 21 de ani a fost reținut după ce a abuzat sexual două dintre surori, dar și pe mama lui. Primarul Marius Vijulan a declarat ieri că fetele au ajuns în centrul de plasament. Mai mult, mama lui Ionuț Crăciun știa că tânărul își violează și surorile, dar a tăcut. Violul a fost confirmat de medicii de la Medicină Legală din Târgu Jiu.

Ionuț Crăciun își violează surorile și mama de mai mulți ani, dar abia acum s-a aflat. Ieri, primarul a stat întreaga zi la audieri și a făcut demersurile pentru ca fetele să fie ținute în centrul de plasament al Direcției de Protecție a Copilului. Acesta a povestit cum s-a întâmplat. Ionuț Crăciun a violat-o prima dată pe sora lui Lorena. Aceasta avea atunci 13 ani, acum având 18 ani. “De dimineață a sunat cineva la primărie și mi-a spus să mă duc acolo cu poliția. Totul a început, se pare, acum cinci ani, atunci a început să întrețină relații sexuale cu sora lui cea mare, atunci fata avea 13 ani”, a declarat primarul. Când a crescut mai mare, Lorena a plecat de acasă să îngrijească o bătrână, numai să scape de fratele care o abuza. Cea care a vorbit despre calvarul în care a trăit a fost Lorena. Aceasta l-a prins pe fratele său în pat cu Ana Maria, sora de 10 ani. “După ce sora cea mare a plecat, a început să o abuzeze pe o altă soră a lui. Familia are 5 copii, trei fete și doi băieți. Atunci fata avea 7 ani, acum are 10 ani. Sora cea mare i-a prins în pat și atunci a început să spună. Numai cea mică a scăpat”, a mai spus primarul Marius Vijulan.  

Asta nu e tot. Băiatul avea relații sexuale și cu mama lui. Mai mult, femeia știa prin ce trec fiicele sale, dar nu a spus nimic. “Se pare că avea relații și cu mama lui. Mama știa și de cele două fete, dar nu a zis nimic”, a spus primarul, care a menționat că stâlpul casei familiei Crăciun rămăsese Ionuț, după ce tatăl lui a plecat la Novaci, unde este cioban.

A RECUNOSCUT

Primarul din Vladimir a declarat aseară că băiatul a recunoscut abuzul asupra surorilor lui. Acesta a fost reținut, iar fetele au ajuns în îngrijirea statului.

Vizualizări: 307

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: