Şi pedeliştii l-ar vrea pe Leuştean la primăria Novaci

Dumitru Leuştean, dorit de PDL, PNL şi UNPR. Fostul şef al Drumurilor Naţionale trebuie să se decidă ce-şi doreşte: să revină în funcţia de director ori să candideze la anul la Primăria Novaci- Partidele „se bat”  pe fostul drumar-şef considerându-l un bun profesionist şi dorindu-l alături în bătălia ce se anunţă a fi extrem de dură, în 2012.

Democrat-liberalii susţin că au adeziunea fostului director al Drumurilor Naţionale, liberalii şi-l asumă şi ei, ba mai mult iau în calcul să-l scoată candidat la Primăria Novaci. Vicepreşedintele PDL, Nicolae Daviţoiu, spunea, marţi, la Interviurile Infinit FM, că USL-ul n-are cum să-l susţină pe Leuştean la primărie pentru că este democrat-liberal. În plus, lui Leuştean i s-a propus să revină la conducerea Direcţiei de Drumuri, în locul lui Gheorghe Dina.

Liderul PNL Gorj, Dian Popescu, a recunoscut, săptămâna trecută, că Dumitru Leuştean ar putea fi candidatul pe care USL îl va susţine în 2012, la Novaci. Deşi dorit de aproape toate partidele puternice, Dumitru Leuştean susţine că n-are adeziune la niciunul.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: