Simona Man: Petrescu să se exprime la partid, nu în presă

Probleme în paradis, între PP-DD și PSD. La câteva luni de la protocolul de colaborare între cele două partide, PP-DD Gorj are tot promisiuni de la PSD. Liderul Ilie Petrescu și-a exprimat nemulțumirea într-un ziar local, el menționând că partidul are oameni pentru funcții la deconcentrate, dar și în Complexul Energetic Oltenia. În presă apăruse o listă cu funcțiile pe care le va primi PP-DD, însă ele au rămas doar pe hârtie. Contactată de Radio Infinit, şefa PP-DD Simona Man a fost deranjată de declarațiile făcute de Ilie Petrescu în presă. Deși membrii PP-DD au primit mai nimic în urma alianței cu PSD, stadiul negocierilor este în grafic, anunță aceasta.

Reporter: Domnul Ilie Petrescu are câteva nemulțumiri față de negocierile cu PSD.

Simona Man: Eu nu știu despre ce este vorba, chiar nu știu. Nu știu despre nici un fel de nemulțumire a domnului Petrescu. Iar dacă domnul Petrescu are nemulțumiri îl rog frumos să se exprime la partid, să vină să avem o discuție a partid. Eu nu cred că domnul Petrescu și-a manifestat această nemulțumire public.

Rep.: Spune că o așteaptă pe doamna Diana Voiculescu ca să discute aceste probleme, cu deconcentratele, cu anumite funcții din minerit și energie.

S.M.: Eu cred că stadiul negocierilor la Gorj este unul exact în grilă, așa cum ni l-am propus. Eu cred că lucrurile funcționează chiar bine la Gorj. În mod special am ținut legătura cu domnul prim-vicepreședinte Robert Filip, care este și vicepreședinte la Consiliul Județean Gorj și chiar nu și-a manifestat nimeni nemulțumirea. Nu știu ce a ajuns la dvs. în presă și eu cred că aveți informații eronate.

Rep.: Noi avem declarația domnului Petrescu.

S.M.: Ei, nu știu. Părerea mea este că aveți o informație eronată.

Rep.: Robert Filip ar putea fi președinte al organizației județene?

S.M.: Am mai spus, orice membru din Biroul Permanent Județean poate fi la un moment dat președintele organizației județene. Însă, în acest moment doamna Diana Voiculescu este președintele interimar al organizației.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: