Sindicalist, după zvonul candidaturii lui Boza în Gorj: Le dăm și noi o lecție?

Zvonul cum că Sorinel Boza ar fi reactivat în Gorj pentru o candidatură la alegerile parlamentare a făcut voci din minerit să-și arate deja susținerea pentru fostul manager al companiei. Ultimul astfel de mesaj vine din zona Rovinari. Un lider de sindicat îl vede pe Sorin Boza drept o oportunitate pentru electorat să le dea o lecție politicienilor PSD și PNL care, spune el, doar i-au sfidat pe angajații companiei.

Fostul manager al companiei energetice din Gorj, Sorinel Boza, ar putea fi candidat-surpriză al PMP la alegerile parlamentare din decembrie. Și deja au apărut și primii susținători care își declară public simpatia pentru Boza.

„Se vorbește prin târgul nostru mic ca dl. Sorin Boza va deschide lista la Senat la alegerile ce stau sa vina pe listele PMP. O buna ocazie pentru electoratul gorjean si mai ales pentru marea masa a angajaților CE Oltenia de a le da o lecție politicienilor care-i sfidează de cicluri electorale bune cu candidați agramați sau traseisti! La Gorj, continuu după ‘89 încoace, pentru un observator avizat pare un blat perpetuu între PSD si PNL. Cu conducători cu pedigree comunist sau pesedist la PNL Gorj, cu traseisti populiști între mai multe partide cu stop-cadru la partidul aflat la putere! Cert este ca nu ajung niciodata la conducerea acestor doua partide adevărații social-democrați sau liberali, ci adevăratele curve politice! “C-așa-i in tenis” ar zice regretatul Toma Caragiu! Nu! Așa cred pitecantropi ăștia ca ne pot păcăli ciclu electoral după ciclu electoral! Le dam si noi o lecție?”, a fost mesajul sindicalistului de la Termocentrala Rovinari, Doru Crăete.

Până acum, PMP nu a confirmat o astfel de decizie. „Nu am discutat. Am mai fost întrebat. Când este o certitudine, o dau eu. Dacă se hotărăște așa ceva, vă spun. Eu am încercat să am o relație bună cu toată lumea”, a spus Nicolae Davițoiu, fiind întrebat de acest zvon.

Surse politice susțin că i s-ar fi promis lui Sorin Boza chiar primul loc pe lista de candidați ai PMP la Senat, post pentru care se pregătește deja Ion Rușeț, fost senator, dar nu a fost definitivată încă lista.

Vizualizări: 3,867

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: