Sindicaliştii care ameninţau cu pichetări nu ştiu unde stau parlamentarii

Preşedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a anunţat la Târgu-Jiu proteste în faţa sediului PDL, dar şi la locuinţele parlamentarilor democrat-liberali. Protestele nu au mai avut loc pentru că sindicaliştii nu au luat autorizaţie de la primărie. Mai mult, liderul Cartel Alfa de la Gorj, Pompiliu Popete, a spus că nu ştie unde stau parlamentarii gorjeni.

Bogdan Hossu, preşedintele Confederaţiei Cartel Alfa a anunţat că vineri, atât sediul PDL cât şi locuinţele parlamentarilor de Gorj vor fi pichetate. De la şedinţă a lipsit chiar Pompiliu Popete, liderul Cartel Alfa din Gorj. Bogdan Hossu a declarat că a avut totuşi o întâlnire şi cu Popete. „Nu a venit la şedinţă într-adevăr, dar am avut o întâlnire de 30 de minute înainte de şedinţă. I-am transmis ce am avut de spus şi atât. Eu sunt foarte explicit şi nu îmi trebuie mult timp să spun ce am de spus”, a declarat Hossu.

 Pompiliu Popete nu a luat autorizaţiile necesare pentru aceste mişcări sindicale. Mai mult decât atât, nici măcar nu ştie unde locuiesc parlamentari. Popete a amânat mişcările sindicale pentru vinerea viitoare. „Domnul Hossu vorbeşte, ce am eu cu el. De ce nu a rămas în Gorj să căutăm împreună locuinţele parlamentarilor că eu nu ştiu unde stă fiecare. Mai mult decât atât, nu aveam autorizaţie de miting de la primărie, poliţie, jandarmi, că aşa se face o mişcare sindicală. Nu puteam să iau aprobări peste noapte. În plus de asta astfel de pichetări se fac pe data de 8, 15 şi 22 octombrie şi nu a zis nimeni că la Gorj trebuie să facem pichetarea pe 8 octombrie. O să ne pregătim pentru data de 15 pentru a picheta sediul PDL”, a spus Popete, deranjat de atitudinea şefului său.

La primăria Târgu-Jiu care autorizează mişcările sindicale nu a ajuns nici o cerere din parte nici unui sindicat. „Noi nu am primit nici o cerere pentru a autoriza vreau miting sindical. Astfel de cereri se depun la primărie cu minim două zile înainte”, susţine Ramona Evulescu, purtător de cuvânt Primăria Târgu-Jiu.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: