Sindicalistul Fluerătoru „atacat” cu praştiile

O presupusă reglare de conturi în municipiul Motru s-a dovedit, la sfârşitul săptămânii trecute, a fi o simplă joacă a unor copii pe care părinţii i-au scăpat de sub supraveghere. Potrivit unor surse neoficiale, ar fi avut loc o ceartă între sindicalistul Fluerătoru şi fiul omului de afaceri Mihai Râmescu. Sindicalistul a povestit ce s-a întâmplat.

Liderul sindical Cristea Fluerătoru s-a ales cu câte un geam spart la două autoturisme şi la un termopan de la localul pe care îl are în oraş, acesta nedând prea multă importanţă incidentului respectiv. Ulterior, la urechile lui, dar şi la ale jurnaliştilor a ajuns informaţia că geamurile ar fi fost distruse după ce asupra lor s-ar fi tras cu focuri de armă… „Nu-i nimic adevărat. Parcă a înnebunit toată lumea, că mă sună şi pe mine şi unii şi alţii să mă întrebe ce s-a întâmplat. Eu nici nu sesizam Poliţia dacă nu îmi trebuia dovada ca să îmi schimb geamurile la maşină. La termopanul de la restaurant nici măcar nu am cerut să fie schimbat pentru că s-a spart doar primul rând de geamuri. Păi dacă se trăgea cu vreo armă se făcea o gaură rotundă şi glonţul rămânea şi el pe undeva. Nici vorbă de aşa ceva şi nici nu am idee cine lansează asemenea informaţii false”, a declarat Fluerătoru.

Poliţia a comunicat că face o anchetă în acest caz, dar fără să fie vorba de fapte de natură penală, oamenii legii trebuind acum, teoretic, să dea de urma puştilor care şi-au folosit praştiile din dotare în mod necorespunzător. „Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat că geamurile au fost lovite cu bucăţi circulare din piatră, cu diametrul de 3-5 mm, propulsate de un dispozitiv artizanal, probabil o praştie. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Poliţiştii continuă activităţile de cercetare şi investigaţiile în vederea identificării autorilor şi stabilirii răspunderii judiciare”, menţionează IPJ Gorj într-un comunicat de presă.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: