Sindicalistul Nelu Roșca va face echipă cu Ilie Petrescu

Sindicalistul Nelu Roșca a renunțat la ideea de a candida la Primăria Motru și a decis să intre în cursa pentru obținerea unul post de consilier local. Președintele Sindicatului din Cariera Roșiuța s-a înscris în PP-DD și îl va susține pe Ilie Petrescu, care a fost lansat recent de această formațiune politică drept candidat la Primăria Motru. Nelu Roșca a declarat pentru Radio Infinit că Petrescu are șanse reale la Motru.

Ilie Petrescu este sprijinit în lupta pentru obținerea unui mandat de primar la Motru de sindicalistul Nelu Roșca, ce s-a înscris în PP-DD Motru. În această formulă sindicalistul crede că există șanse de a câștiga bătălia împotriva actualului primar Dorin Hanu, mai ales că Petrescu are o experiență de două mandate în Parlamentul României. ”M-am înscris în această formațiune în urma calculelor politice făcute pe zona Motru și am ales varianta de a face echipă cu domnul Ilie Petrescu și cu ceilalți colegi care o să fie dați publicității în următoarea perioadă. Ne vom lupta pentru a ocupa din punct de vedere administrativ aceste funcții care să ne împuternicească să putem gospodări această zonă. Ideea e că la trei candidaturi deja anunțate și la modul în care arată legea alegerii edililor în vigoare nu cred că este normal să mai intru și eu într-o luptă care ar fi pierdută”, crede sindicalistul Nelu Roșca. Nu este însă prima dată când Ilie Petrescu se bucură de ajutor din partea sindicatelor. ”Eu l-am sprijinit pe dumnealui și pentru primul mandat de senator și pentru cel de-al doilea. Înainte să fie senator a fost și dânsul în mișcarea sindicală, am avut înțelegeri destul de bune de-a lungul timpului și cred că cu dumnealui am făcut o alegere bună să merg să-l sprijin. Cred că va face ceva pentru motreni, ceea ce nu s-a făcut până acum. În 2004 și domnul Hanu era în aceeași echipă cu Ilie Petrescu, după aceea s-a rupt din PRM și a plecat la PSD”, mai menţionează Roșca.

SUSŢINERE

Ilie Petrescu, care a făcut parte la rândul său din mișcarea sindicală, este conștient de avantajul pe care îl are prin această susținere.  ”Mă bucur că domnul Roșca a venit lângă mine, e un om deosebit, am fost în mișcarea sindicală amândoi. Dânsul va candida pentru consiliul local și va avea vocea sindicatelor”, susține Ilie Petrescu.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: