Slapciu (PP-DD): Mi-am dat demisia doar verbal din partid

Aurel Slapciu, cel care a dat tonul demisiilor din PP-DD, a fost desemnat înlocuitorul lui Mihai Prunariu în Consiliul Judeţean, acesta urmând a fi învestit în funcţie în şedinţa de luna viitoare. Slapciu a precizat că intenţionează la candideze la alegerile parlamentare, însă nu s-a decis în privinţa Colegiului.

Rep.: V-aţi anunţat demisia din PP-DD, iar acum veţi fi învestit în funcţia de consilier judeţean în locul domnului Prunariu. Cum comentaţi această situaţie?

A.S.: Încă nu sunt consilier judeţean, lucrurile urmând a se clarifica în aceste zile. În privinţa demisionării din PP-DD, pot să vă spun că nu există o hârtie scrisă la partid, iar demisia mi-am dat-o demisia doar verbal.

Rep.: Să înţelegem că v-aţi retras cuvintele?

A.S.: Voi comenta această situaţie abia peste câteva zile, când se stabili ceva concret.

Rep.: Intenţionaţi să candidaţi la alegerile parlamentare?

A.S.: M-am gândit la o candidatură la parlamentare la îndemnul prietenilor şi colegilor mei. La un moment dat mă gândisem să candidez ca independent, acum rămâne de văzut. La ora actuală nu ştiu pe care Colegiu voi candida.    

Rep.: V-aţi rezolvat neînţelegerile cu domnul Ilie Petrescu?

A.S.: Nu am mai comunicat cu domnul Ilie Petrescu din momentul în care am anunţat că-mi dau demisia. Practic, nu au existat nici un fel de neînţelegeri între noi, nici măcar discuţii contradictorii. Ştiu că au fost nişte răutăţi din partea dumnealui întrucât e un om care se aprinde şi se stinge repede. În ceea ce mă priveşte niciodată nu voi spune nimic rău despre dânsul pentru că am făcut campanie împreună.

Rep.: V-aţi făcut proiecte pentru mandatul de consilier judeţean ?

A.S.: Dacă voi fi consilier judeţean îi voi sprijini pe oamenii de afaceri pentru că în momentul de faţă, în Gorj, nu există o asociaţie a lor. În plus, mă voi ocupa în continuare să aduc investitori în judeţ. Chiar în aceste zile am întâlniri cu partenerii din Ungaria pentru a pune perfecta documentele terenului pe care urmează să fie amenajate serele.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: