Smiley va concerta la deschiderea Magazinul Praktiker Târgu Jiu

Îndrăgitul artist Smiley va susţine astăzi un spectacol la Târgu Jiu, prezent fiind la deschiderea magazinului de bricolaj Praktiker. Ieri a avut loc inaugurarea oficială a magazinului de la Târgu Jiu în prezenţa mai multor oficialităţi de pe plan local, din ţară, dar şi din străinătate. Magazinul va fi deschis publicului de astăzi, începând cu orele 8.30. Administratorii acestuia anunţă că primii clienţi vor beneficia de multe promoţii.

Deschiderea oficială a magazinului Praktiker de la Târgu Jiu a fost făcută ieri după-amiază cu mult fast. Prezent la eveniment a fost chiar şi proprietarul reţelei, de origine turcă, Omer Susli. Directorul general al companiei, Michael Krahn, a precizat care este motivul ce i-a determinat să înfiinţeze şi la Târgu Jiu un astfel de magazin. „Am ales Târgu Jiu pentru că este un oraş în care credem, care are potenţial, care, după părerea noastră avea nevoie de un magazin de bricolaj. Suntem mândri să fim prima companie de acest profil din oraş care oferă produse de înaltă calitate pe o suprafaţă de aproximativ 4000 mp”, a declarat Michael Krahn, director general al Praktiker România.

Magazinul Praktiker de la Târgu Jiu va funcţiona începând de astăzi în spaţiul în care a funcţionat în trecut supermarketul Interex. Directorul magazinului de aici a precizat de a fost aleasă această locaţie. „Acest magazin este un magazin atipic faţă de magazinele Praktiker pe care le cunoaşteţi, însă poziţionarea lui, aproape de centrul oraşului, şi aproape de Poarta Sărutului, care este principalul punct de atracţie turistică, îi va conferi un avantaj unic. Suntem pregătiţi pentru gorjeni cu produse şi servicii de calitate, promoţii, oferte incredibile”, a spus Daniel Fercău, directorul magazinului de la Târgu Jiu Proprietarii intenţionează ca în următorii 2 ani să extindă reţeaua la 45 de magazine. 

Călinoiu: Practic, era necesar Praktiker în Târgu Jiu

Pentru punerea în funcţiune noul magazin de bricolaj, compania Praktiker a angajat la Gorj circa 40 de persoane. Preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, a spus că era nevoie de un astfel de magazin la Târgu Jiu. “Vreau să vă spun că, practic, era necesar Praktiker în Târgu Jiu. În diversitatea sa, cu servicii şi produse, într-adevăr, veniţi în sprijinul populaţiei judeţului Gorj, a turiştilor de la nivelul judeţului”, a spus preşedintele CJ Gorj, Ion Călinoiu.

Primii clienţi, aşteptaţi astăzi la cumpărături

Magazinul oferă circa 40.000 de produse pentru casă şi grădină şi a fost amenajat în decursul a doar două luni. Astăzi îşi va deschide porţile cetăţenilor din judeţ cărora administratorii le-au pregătit fel de fel de promoţii. În perioada 12-29 septembrie, toţi cei care calcă pragul noului magazin Praktiker şi îşi procură un card de fidelitate, primesc un voucher de 15% reducere la primul coş de cumpărături. Mai mult, compania Praktiker s-a gândit şi la cei care nu au card de fidelitate, astfel că oferă clienţilor vouchere în funcţie de valoarea cumpărăturilor realizate: vouchere de 10 lei, 20 sau 30 lei pentru cumpărături mai mari de 100 lei, 200 lei respectiv 300 lei. Aceste campanii sunt valabile doar pentru locuitorii din Târgu-Jiu, voucherele oferite clienţilor fiind valabile până la finalul lunii septembrie.

CONCERT

Clienţii magazinului sunt aşteptaţi vineri în parcarea Praktiker Târgu Jiu începând cu orele 19.30, unde va avea loc un spectacol inedit susţinut de Smiley. Intrarea este liberă. 

Vizualizări: 273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: