SNLO livrează cărbune UATAA

Abonamente la Transloc

Conducerea Transloc a anunţat că preţul abonamentelor rămâne neschimbat cu deosebirea că de azi, atât elevii cât şi târgujienii, vor putea să-şi cumpere abonamente şi sâmbăta. Abonamentele pentru elevi sunt cu 50% mai ieftine. Ghişeul de eliberare a abonamentelor va fi deschis şi sâmbăta de ora 7 la ora 13.00 pentru evitarea aglomeraţiilor.(C.S.)

Mai multă atenţie pentru romi

Ministrul Vasile Blada a cerut prefectului de Gorj Liviu Andrei o analiză asupra modului în care a fost aplicată strategia naţională pentru îmbunătăţirea situaţiei romilor la nivel local. În Gorj, romii sunt mai numeroşi în comunele Scoarţa (1000 de romi) şi Bengeşti Ciocadia, unde trăiesc în jur de 500 de romi.(C.S.)

SNLO livrează cărbune UATAA

Motrenii nu vor îngheţa la iarnă de frig în locuinţe. Societatea  Naţională a Lignitului Oltenia a reluat distribuirea cărbunelui către UATAA Motru, astfel ca uzina de termoficare a ieşit din colapsul în care s-a aflat timp de câteva luni. Joi a fost prima zi în care SNLO a livrat prima tranşe de cărbune către societatea de termoficare din Motru, chiar dacă au o datorie de 10 milioane de lei. (M.N.)

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: