SNLO scapă de datoriile la stat în octombrie

Perioada critică în care se afla SNLO la începutul anului a trecut! Lucrurile par să meargă spre bine în special datorită faptului că Ministerul Economiei ajută societatea să rămână fără datoriile de la stat prin emiterea unor acte normative de recuperare a banilor de la datornici. După cum spune conducerea SNLO, de la 1 octombrie societatea va rămâne curată.

Ministerul Economiei a emis nişte acte normative prin care SNLO să recupereze banii de la datornici. Astfel este posibil ca din octombrie societatea să fie curată, fără datorii la stat. „Ministerul ne-a ajutat foarte mult. S-au obţinut nişte acte normative prin care să recuperăm banii de la datornici. Sper ca de la 1 septembrie cele 3.000 de miliarde să fie recuperate prin aceste acte. Din octombrie SNLO va fi curată, fără datorii la stat”, a declarat Gheorghe Etăgan, secretarul general al USMO.

SNLO, pe profit

Faptul că situaţia SNLO este mai bună o dovedeşte profitul realizat la un bilanţ de 7 luni, profit care se ridică la 300 de miliarde de lei vechi. ”Făcând un bilanţ SNLO a ieşit cu un profit de 300 de miliarde pe 7 luni. A fost un an bun şi cred că îl vom finaliza cu bine”, a mai spus Gheorghe Etăgan. „A fost un început de an nu tocmai bun, dar ne revenim. În momentul de faţă pot să spun că SNLO este o societate sănătoasă”, a declarat Daniel Burlan, director general SNLO.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: