Societăţile care intră în Electra, auditate de o firmă străină

Societăţile care vor face parte din viitoarea companie energetică Electra sunt auditate în aceste zile de o firmă străină, specializată în astfel de acţiuni.

Directorul general interimar al Complexului Energetic Turceni, Octavian Graure, aflat încă în aşteptarea ordinului prin care va fi menţinut în fruntea unităţii, spune că firma de audit şi-a trimis deja reprezentanţii la Turceni, dar şi la celelalte societăţi din cadrul Electra. Specialiştii respectivi se interesează de absolut toate documentele fiecărei unităţi ce va face parte din viitoarea companie energetică, procesul de audit trebuind să se încheie în scurt timp.

Graure declară că Electra va deveni funcţională cel mai probabil la 1 iunie, termenul limită prevăzut în hotărârea de guvern care înfiinţează compania. Viitoarea societate va avea sediul central la Bucureşti, iar la Târgu Jiu se va afla sediul diviziei miniere. Craiova va găzdui direcţia energetică a Electra, iar la Râmnicu Vâlcea va fi sediul sucursalei hidro din noua companie. Actuala Nuclearelectrica va deveni şi ea o divizie în cadrul Electra, sediul său urmând însă să rămână la Cernavodă, ca şi până acum. Toate aceste societăţi sunt auditate în această perioadă, pentru ca noua structură organizatorică să fie cât mai funcţională încă de la început, menţionează Graure.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: