Şoferul unui autobuz transporta turmentat oamenii

După ce a băut bine, un şofer de autobuz din Turceni a plecat la serviciu. S-a urcat în autobuzul aflat la cap de linie şi a plecat spre prima staţie pentru a lua pasagerii. Nu a apucat să ajungă prea departe pentru că a fost depistat în trafic de către poliţiştii rutieri. Pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani din Turceni a plecat ieri dimineaţă de la cap de linie pentru a prelua persoanele ce se aflau în staţiile de autobuz. Nu a reuşit să se deplaseze foarte mult, acesta fiind oprit de către poliţiştii rutieri, care efectuau un control în trafic. După examinarea cu aparatul etilotest a rezultat că bărbatul a consumat alcool. „La primele ore ale dimineţii, poliţiştii din Turceni au efectuat o acţiune pentru identificarea conducătorilor auto care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice şi au identificat pe Ilarie R, care conducea un autobuz, chiar se pregătea să intre în tură, cu ocazia testării cu aparatul etilotest s-a constat faptul că prezenta o concentraţie de 0,67mg pe litru alcool pur în aerul expirat. I-a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, având o alcoolemie peste limita legală şi urmează să fie cercetat”, a precizat Daniel Tică, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Gorj.

Alte trei persoane din Turceni au fost depistate de către poliţiştii rutieri conducând deşi consumaseră băuturi alcoolice.

“Au mai fost identificaţi trei bărbaţi, toţi din Turceni care conduceau autovehicule sub infleunţa băuturilor alcoolice, în acest caz concentraţia de alcool fiind sub 0.40 mg/ litru, de aceea împotriva lor a fost dispusă sancţionarea contravenţională şi reţinerea permiselor pentru o perioada de 90 de zile”, a spus Daniel Tică.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: