Somnul națiunii naște petiții

Faptul că Antena 3 și prietenii lor de la PSD chiar cred că America nu știe ce se întâmplă în politica românească este înduioșător de stupid. Faptul că pretind că americanii din anturajul lui Obama știu mai puține chiar și decât telespectatorul mediu al Antenei 3 (cel care a fost invitat să-i transmită Americii, prin petiția depusă de trustul turnătorului, una-alta despre adevărata situație din România) este de-a dreptul ilar. Cam ce ar putea să spună acești obsedați de un singur personaj Americii astfel încât America să zică ”Wow! Norocul nostru cu băieții ăștia, că ne-au deschis ochii, altfel uite ce mare nedreptate am fi comis!”? Păi, să ne gândim cam cum putea arăta scrisoarea trimisă de Antena 3 Americii. Poate așa:

”Dragă America, nouă ne place de tine pentru că am văzut în filme că ai un sistem de securitate foarte bun, iar patronul nostru a fost turnător la securitate.

În primul rând, vrem să-ți spunem că Traian Băsescu este rău și că noi nu suntem niște javre ordinare plătite regește ca să se prefacă morți de grija oamenilor și ca să-i mintă. În al doilea rând, vrem să-ți spunem că Traian Băsescu e nu rău, cum spusesem în primul rând, ci foarte rău. În al treilea rând, că e chiar îngrozitor. Și că din cauza lui se întâmplă toate. Da, domnule Al Gore, inclusiv încălzirea globală! Traian Băsescu a fost filmat lovind și chiar mâncând un copil și și-a ucis propria mamă scriind o poezie de rău augur în care deplângea moartea acesteia, într-un moment în care biata femeie născătoare de Diavol era încă în viață. De altfel, fără Traian Băsescu nici n-ar mai fi trebuit acum madam Nuland să-și bată capul cu venirea în România. Ar fi venit, poate, într-o vizită cordială, secretarul de stat al lui Putin, deci mai puține griji pentru voi.

Dan Bless America! (Voiculescu)

PS – știați că Mircea Badea face șpagatul mai bine ca Chuck Norris iar profesorul Dan Voiculescu trage bășini mai bine ca Al Bundy?

PPS – Bogdan Teodorescu al nostru e atât de pro-american încât mănâncă doar la McDonald's!”

Eu zic, totuși ca anteniștii să nu-și facă griji. Statele Unite știu extrem de bine ce se întâmplă în România. Ar fi și culmea să nu știe, când ei practic și stabilesc ce se întâmplă în România. Și, la cum se mișcă treburile, pare cam stabilit: Antena 3 se pregătește pentru încă o tură în opoziție.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: