Sondaj cu privire la viitorul salariaţilor Minprest

Sindicaliştii de la Minprest au răspândit printre angajaţi un formular care are drept scop sondarea privind dorinţa acestora de a fi reintegraţi în CE Oltenia. Sindicaliştii nu au fost de găsit ieri, însă directoarea Elena Vintilescu spune că este de apreciat interesul acestora pentru oameni însă nu crede că acţiunea va avea sorţi de izbândă.

O adevărată campanie a început la Minprest de la sfârşitul săptămânii, când sindicaliştii au împrăştiat formulare ce trebuie completate de angajaţi. Cei peste 500 de angajaţi, câţi sunt în Sindicatul Liber Minprest Rovinari, sunt întrebaţi dacă au luat ordonanţă de la CNLO, dacă vor plăţi compensatorii sau dacă sunt de acord să facă parte din viitorul Complex Energetic Oltenia.

Elena Vintilescu a declarat că integrarea angajaţilor Minprest în CE Oltenia nu se poate face cu nişte formulare. „Din câte am înţeles scopul este de a sonda dacă vor să intre în CE Oltenia, cu toate că nu cred că este posibil aşa, şi oricum nu pe această cale, dar este opinia dumnealor. Am înţeles că vor să facă demersuri, în sensul că vor să meargă la domnul director general Daniel Burlan pentru a discuta această problemă, ceea ce e un lucru bun. Nu cred că există posibilitatea ca cei care au primit ordonanţă să fie reintegraţi“, a declarat directorul Elena Vintilescu.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: