Sorin Cârţu ştie detalii despre noul antrenor al Craiovei

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârţu, ştie detalii despre noul tehnician care va prelua formaţia olteană dar nu spune detalii concrete lăsând să se înţeleagă că toate numele vehiculate au şanse. Oficialul a vorbit despre un posibil înlocuitor pentru Corneliu Papură, după ce acesta și-a dat demisia din funcția de antrenor al oltenilor.

Preşedintele Sorin Cârţu ştie cine ar putea fi noul antrenor al Universităţii Craiova dar este încă misterios şi spune că toate numele vehiculate ar putea fi o soluţie:  „Contrae  plauzibil, Cosmin e în gândirea noastră. Dar dacă l-am anunța mâine, sunt 14 zile pe care ar trebui să le stea în carantină iar după 20 mai, ar putea să-și înceapă treaba. Dar nu prea cred că va fi Cosmin Contra. Inclusiv el a spus-o. Neagoe poate fi, inclusiv el e în gândirea noastră. Până duminică, vom vedea ce s-a decis. Da, inclusiv Edi Iordănescu e o soluție. Dar nu putem să-l abordăm, vă dați seama ce polemici am avea cu Ioan «Limoniul» Mărginean?”, a spus Sorin Cârțu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Din informațiile prezentate de Gazeta Sporturilor, Cosmin Contra, fostul selecționer al României, ar fi ajuns la un acord verbal cu șefii CS Universitatea Craiova și va prelua echipa, rămasă fără antrenor după ce Corneliu Papură și-a dat demisia.

Finanțatorul Mihai Rotaru l-a dorit pe Contra și-n ianuarie după ce Victor Pițurcă a plecat de la club.  Cosmin Contra ar urma să semneze contractul şi îl va avea secund pe Jerry Gane, fostul secund de la națională și de la Dinamo. Contra e liber de contract din noiembrie, când a plecat de la naționala României. A mai antrenat la Poli Timișoara, Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guanghzou RF, Alcorcon și Dinamo.

Vizualizări: 1,280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: