S.O.S., atac cu probleme !

Pandurii au probleme mari in atac. Dupa ce au ratat transferul golgeterului din Lituania, Matulevicius, gorjenii au ramas pe cap cu Batin si Lemnaru. Primul e campionul ratarilor din pozitii ideale iar Lemnaru e de nerecunoscut fata de tur. Grigoras va trebui sa se descurce in meciul cu Astra fara capitanul Pintilii in timp ce Vlad e tot incert.

Golgeterii pandurilor nu pot depăşi cifra fatidică 5. Atâtea goluri a marcat Vranjes în acest sezon înainte să fie dat afară de Grigoraş iar Cardoso a avut aceeaşi soartă.

Batin, responsabil cu ratările

Batin e ultimul care a ajuns la 5 goluri marcate dar ratările sale i-au scos din sărite pe fani. Atât cu Dinamo cât şi cu Steaua putea aduce victoria dar a ratat uluitor singur cu portarul. Atacant de meserie, Grigoraş nu se poate supăra pe Batin. Dacă avea toate calităţile, atacantul ar fi rămas la CFR Cluj şi nu ar mai fi împrumutat la Pandurii. „Nu pot să fiu supărat pe un jucător care ajunge la finalizare. Când rămâi singur cu portarul e important că ajungi acolo. Din păcate nu reuşeşte să se concentreze suficient pentru că acolo e nevoie de sânge rece. Face un efort foarte mare, ajută echipa, dacă le avea pe toate nu mai era la noi”, a comentat Grigoraş despre Batin. Pe lângă atacul şubred, Grigoraş trebuie să se descurce la Ploieşti cu Astra şi fără căpitanul Pintilii. Acesta a încasat al nouălea galben contra Stelei şi va fi suspendat acum la fiecare avertisment primit. Şi Vlad ar putea lipsi la Ploieşti. Fundaşul stânga care a suferit o ruptură musculară se va mai antrena separat de echipă încă 3 zile. Chiar dacă Vlad nu-şi va reveni până duminică, Grigoraş nu are de gând să-l cheme înapoi pe Cardoso de la echipa a doua.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: