Soţ şi soţie, morţi în apartamentul de pe Zambilelor

Dublă tragedie produsă duminică seara la Târgu Jiu, unde doi pensionari, soț și soție, de 68 și, respectiv, 64 de ani, au fost găsiți decedați în apartamentul lor. Macabra descoperire a făcut-o chiar fiul lor, care a venit împreună cu soția, ambii fiind îngrijorați că, în cursul zilei, nu au mai avut nici un semn de viață de la cei doi bătrâni.

Ultima dată vorbiseră cu ei sâmbătă și nimic nu părea să prevestească nenorocirea respectivă. Fiul lui Ion Bruder a venit la locuința părinților săi în mare grabă, îngrijorat fiind că nu i-a răspuns nimeni la telefon pe parcursul întregii zile. Nu i-a deschis însă nimeni la ușă, iar cheia pe care o avea nu i-a fost de folos, yala fiind blocată pe interior, așa că acesta s-a decis, în cele din urmă, să spargă ușa pentru a vedea ce se întâmplă.

„Ginerele meu a fost pe la mine azi, fiind duminică, am stat și noi în familie și a încercat de mai multe ori să sune la cuscri. Aseară vorbise cu ei și totul părea în regulă, dar acum nu i-a răspuns nimeni. A venit aici, nu i-a răspuns nimeni, cheia nu i-a fost de folos și atunci a spart ușa. Erau morți amândoi în casă, în bucătărie. El, bătrânul, cuscrul meu, era la masă pe scaun, iar ea era căzută. Lui probabil i-a curs sânge din nas, că erau și niște pete de sânge pe acolo pe jos”, a povestit Niculae Vlad, rudă cu cei decedați. Vestea morții celor doi i-a șocat pe locatarii din blocul situat pe strada Zambilelor, în zona sediul Transloc, oamenii aducându-și aminte cu această ocazie că Ion Bruder a fost operat anul trecut pe cord.

„Nora și cu fiul au intrat și i-au găsit pe amândoi. Ei aveau în apartament o centrală pe gaze, dar nu cred că au murit din cauza asta. El cred că a făcut infarct primul și, probabil, apoi ea s-a speriat și a făcut și ea infarct, poate pentru că nu a putut să îl ajute. Nu știm nici noi exact ce s-a întâmplat”, a spus unul dintre vecini. Oamenii au povestit că în 40 de ani de când locuiau în acel bloc, cei doi bătrâni nu au supărat pe nimeni, locatarilor nevenindu-le să creadă că soții Bruder au sfârșit atât de brusc. „Nu i-am auzit vreodată certându-se, nu i-am văzut să se plângă de vreun necaz ceva. Aveau o centrală pe gaze și, din ce înțeleg, și un boiler în baie, dar nu cred că de la astea, că sunt vecini care spun că nu mirosea a gaze în interior”, a declarat o altă locatară din bloc.

Polițiștii au deschis imediat o anchetă, dar nu au putut să își formuleze un punct de vedere cu privire la cele întâmplate decât după primirea rezultatelor necropsiei efectuate de medicii legiști. Trupurile neînsuflețite au fost duse la Serviciul de Medicină Legală, iar ieri rezultatele preliminare ale necropsiei au arătat că cei doi bătrâni au murit totuși intoxicați cu monoxid de carbon.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: