Spania caută gorjeni la cules de căpşuni

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au acum o nouă şansă. O firmă din Spania are nevoie de 400 de muncitori necalificaţi pentru agricultură. Aceasta a depus deja oferta la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj. Vestea bună este că nu se solicită nici cunoaşterea limbii, nici experienţă.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj a scos o nouă ofertă cu locuri de muncă în străinătate. Printre acestea, remarcată se face o firmă din Spania care caută nu mai puţin de 400 de muncitori necalificaţi care ar urma să muncească în agricultură, mai exact la adunat de căpşuni. Salariul este cât se poate de atractiv, 37,81 euro pe zi, cazarea fiind asigurată de angajator contra sumei de un euro pe zi numai femeilor. Mai mult, pentru acest job firma nu cere nici experienţă şi nici cunoaşterea vreunei limbi străine. „Aplicantul va depune la agenţia judeţeană pentru ocuparea forţei de muncă următoarele acte: copie după buletin sau carte de identitate, CV-ul în limba română, cazier fără antecedente penale, adeverinţă de la medicul de familie care să dovedească că este apt pentru muncă”, a declarat Ana Maria Niculescu, purtătoarea de cuvânt a AJOFM Gorj.

Durata contractului este de trei luni şi va începe cu data de 15.02.2011. Cei selecţionaţi vor trebui să muncească 39 de ore pe săptămână, salariile plătindu-se lunar prin transfer bancar. „Se vor prezenta la interviu doar persoanele înştiinţate de consilierul EURES din cadrul agenţiei”, a adăugat Ana Maria Niculescu.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: