Spargere la liceul din Bîlteni

Poliţiştii Postului de Poliţie Bîlteni au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către un localnic, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras mai multe obiecte metalice din sala de sport a liceului. Cu ocazia cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că din interior au fost sustrase un afişier şi fişet metalic. În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au identificat suspectul furtului, E.P., de 42 ani, din comuna Bîlteni, judeţul Gorj. Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite unităţii prejudiciate. Suspectul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. (N.P.)

ALTE ŞTIRI PE SCURT

Agent de pază suspectat de furt

Sâmbătă noaptea, în timp acţionau pentru prevenirea furturilor din unităţile miniere, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Mătăsari au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe drumul industrial al Carierei Jilţ-Sud. La volanul autovehiculului a fost identificat G.V., de 49 ani, agent de pază. Acesta, aflat în timpul serviciului, transporta cu autoturismul proprietate personală, 8 elemenţi uzaţi de rolă metalică superioară, pe care îi sustrăsese din incinta carierei. Bunurile sustrase au fost ridicate şi urmează a fi restituite unităţii prejudiciate.

Poliţiştii au întocmit pe numele suspectului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. (N.P.)

Şi-a dat maşina unui şofer fără permis

Poliţiştii Postului de Poliţie Văgiuleşti au oprit sâmbătă noaptea pentru verificări un autoturism, la volanul căruia fost identificat R.M., de 27 ani, din localitate. Cu ocazia controlului, poliţiştii au constatat că tânărul nu poseda permis de conducere iar autoturismul îi fusese încredinţat de către proprietar, D.A.M., de 22 ani, din aceeaşi localitate, care se afla în autovehicul în momentul opririi.

Poliţiştii i-au solicitat lui R.M. să se supună testării cu aparatul etilotest ori să accepte conducerea la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Tânărul a refuzat ambele variante, iar în prezent este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi refuz de recoltare a probelor biologice. De asemenea, poliţiştii au întocmit dosar penal şi pe numele proprietarului, pentru infracţiunea de încredinţare a unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere. (N.P.)

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: