„Spiritele” au protestat cu pesediştii la Târgu Jiu

Absenţi de la mitingul organizat de PSD pe 1 Mai la Târgu Jiu, gorjenii au fost totuşi prezenţi cu spiritul, după cum se mint singuri pesediştii. Mai mult, pesediştii cred că Partidul Democrat Liberal a trimis „cârtiţe” la mitingul lor de 200 de persoane.

Liderii PSD Gorj s-au arătat extrem de nemulţumiţi de faptul că gorjenii nu au participat la mitingul organizat de partidul lor pe 1 Mai, în Piaţa Prefecturii din Târgu Jiu. Ciprian Florescu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, a spus că se aştepta ca gorjenii de rând să se alăture celor câteva sute de activişti ai partidului prezenţi la protest. „Mă aşteptam ca oamenii nemulţumiţi de actualul guvern să vină alături de noi dar nu a fost aşa. Cred că le-a fost frică să nu îşi piardă locurile de muncă”, susţine Ciprian Florescu. Acesta se declară însă convins de faptul că gorjenii, deşi au ignorat mitingul pesediştilor, au fost „cu spiritul” alături de ei. „Sunt sigur că mulţi dintre cei care nu au venit la protest au fost cu spiritul alături de noi”, a declarat ieri Ciprian Florescu în conferinţa de presă a partidului.

Miting roşu, cu cârtiţe portocalii

Purtătorul de cuvânt al PSD Gorj a mai susţinut că adversarii politici de la PDL şi-au trimis „cârtiţe” la mitingul lor. „Au trimit cârtiţe să vadă cine protestează alături de noi, probabil ca să lase apoi oamenii fără serviciu. Una dintre cârtiţe este fostul nostru coleg, Dan Vâlceanu”, a susţinut Florescu. În replică, democrat-liberalul Dan Vâlceanu a declarat că a fost în trecere prin Piaţa Prefecturii. „Mă duceam cu doi prieteni la o cafea. Am trecut pe acolo, am salutat câţiva prieteni şi atât. PDL nu avea nici un motiv să îşi trimită oamenii la mitingul altui partid”, a declarat Vâlceanu.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: