Concurs pentru șefia unei instituții din Gorj

Concurs după Paște pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj. Postul este ocupat din iunie 2016 de către Daniel Șurlea.

Concursul trebuia să aibă loc în vara anului trecut, dar a fost amânat din cauza pandemiei. Acum, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate din Bucureşti vrea să găsească șefi, prin concurs, pentru 40 de case județene de asigurări de sănătate.

Dosarele de înscriere se depun la sediul CNAS din Bucureşti, termenul limită fiind 20.04.2021 (inclusiv), până la ora 17.00. Trei zile mai târziu vor fi afișate rezultatele selecției dosarelor.
Concursul constă într-o probă scrisă, ce se va desfăşura în data de 6 mai, începând cu ora 10.00, la Amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti. În schimb, interviul va susţine la sediul CNAS, la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Candidații trebuie să aibă studii universitare, pregătire complementară/managerială în domeniul de activitate sau în sistemul de sănătate, respectiv cursuri de perfecționare, specializări, master sau doctorat. Este nevoie de cel puțin 7 ani vechime în muncă și minimum 2 ani de activitate în funcții de conducere.

Vizualizări: 2,497

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: