Spitalul din Sadu, redeschis până în decembrie

Primarul din Bumbeşti Jiu, Constantin Bobaru, are speranţe că unitatea spitalicească din localitatea sa va fi redeschisă până la sfârşitul anului în cadrului unei asocieri în participaţiune. Deocamdată însă, nu există nimic scris în acest sen, primarul Bobaru menţionând că următoarea şedinţă de Consiliu Local va avea rol decisiv.

Spitalul din Sadu are şanse mari să fie redeschis, de data aceasta sub forma unei asocieri în participaţiune între un privat şi Consiliul Local Bumbeşti Jiu. Potrivit primarului, din toţi cei care s-au arătat interesaţi la început de redeschiderea unităţii, în cursă au mai rămas doar doi posibili parteneri. Este vorba despre o firmă din Bucureşti şi una din Gorj. Ultimul cuvânt însă îl va avea Consiliul Local din Sadu. „Deocamdată nu ştim exact. Au mai rămas doi posibili parteneri în cursă, însă nu avem ceva scris de la niciunul. Sunt nişte paşi ce trebuie parcurşi însă ne zbatem să fie funcţional până în decembrie”, a declarat Constantin Bobaru.

Consiliul Local va avea o sarcină extrem de importantă. Aceea de a alege partenerul potrivit, lucru care va fi făcut, potrivit primarului, în următoarea şedinţă de Consiliu Local sau dacă nu într-o şedinţă extraordinară. „Săptămâna viitoare vom avea şedinţă de Consiliu Local şi vom discuta termenii contractuali în vederea realizării asocierii. Dacă nu se ajunge la un numitor comun, probabil vom convoca cu altă ocazie o şedinţă extraordinară”, a adăugat primarul Constantin Bobaru.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: