Spitalul din Târgu Jiu cere bani de la gorjeni pentru măști și dezinfectanți

Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu cere sprijinul gorjenilor care pot face donații. Conducerea spitalului lansează campania de strângere de fonduri pentru medicamente, dezinfectanți și materiale sanitare necesare personalului medical în lupta cu coronavirusul.

Deși suntem departe de vârful epidemiei atât la nivelul țării, cât și al județului Gorj, Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu are nevoie de susținere financiară pentru protecția personalului medico-sanitar.

Apelul umanitar a fost făcut luni de conducerea unității spitalicești. ”Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu lansează campania de strângere de fonduri din donații pentru a ajuta personalul medical implicat în lupta cu COVID 19. Din fondurile donate vor fi achiziționate echipamente de protecție pentru personalul medical din secția de Boli Infecțioase și structurile de urgență, UPU și camera de gardă, dezinfectanți, dar și echipamente și aparatură medicală”, se arată într-un document semnat de managerul Dumitru Vienescu și directorul Gigel Capotă

Persoanele juridice care doresc să sprijine unitatea medicală din Târgu-Jiu pot încheia cu spitalul un contract de sponsorizare.

Persoanele fizice pot efectua donații în numerar în contul unității spitalicești, specificând la obiectul transferului ”DONAȚIE COVID”.

Galerie foto


Vizualizări: 4,808

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: