Spitalul Judeţean Târgu Jiu are de astăzi noi directori

Tiberiu Tătaru va avea de astăzi o nouă echipă cu care va conduce Spitalul Judeţean din Târgu Jiu. Chiar dacă este director interimar, Tătaru a înaintat vineri o listă cu propuneri către Consiliul Judeţean. Vor fi înlocuiţi directorul medical, cel de îngrijiri medicale, dar şi directorul financiar-contabil. Tătaru a confirmat doar că a făcut unele propuneri, fără a da nume, dar mai multe surse au confirmat că noii şefi vor fi instalaţi luni în funcţie.

Medicul radiolog Daiana Brânzan va fi noul director medial al spitalului din Târgu Jiu, în locul lui Vasile Stănculete, susţin surse din spital, care spun că va fi înlocuit şi directorul de îngrijiri medicale. Directorul financiar contabil Dumitru Vienescu va fi înlocuit cu fostul şef al Gărzii Financiare Gorj, Gigel Capotă.

Tiberiu Tătaru, managerul interimar al Spitalului Judeţean Târgu Jiu, a confirmat parţial informaţia. „În momentul de faţă, domnul Stănculete este director medical, însă am făcut o listă cu mai multe propuneri pentru funcţiile de directori, listă pe care deja care am înaintat-o Consiliului Judeţean. Decizia va aparţine preşedintelui Consiliului Judeţean”, a declarat Tiberiu Tătaru. Tătaru nu are nimic de reproşat actualei echipe, însă spune că vrea să plece la drum cu alţi oameni. „Nu pot să spun că aş avea ceva de reproşat domnului Stănculete sau echipei de conducere pe care am găsit-o la Spitalul Judeţean. Consider că trebuie să plecăm la drum într-o nouă echipă”, a mai precizat Tătaru.

Sindicatele nu au fost consultate

Schimbările au fost confirmate de Valentin Popa, preşedintele Sanitas Gorj, care este nemulţumit de faptul că nu au fost consultări cu privire la aceste schimbări. „Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu are noi directori interimari. Este vorba de medicul radiolog Daiana Brânzan, care va fi director medical, un anume domn Capotă - fost director pe la Garda Financiară va fi director economic, iar o asistentă din policlinică, nu i-am reținut numele, va fi director de îngrijiri medicale. Aceste propuneri au fost făcute exclusiv de managerul Tiberiu Tătaru, fără să consulte pe nimeni, mă refer aici la sindicate, iar Consiliul Județean și-a asumat acești noi directori. S-a făcut o echipă nouă pe care și-au asumat-o managerul și Consiliul Județean”, a precizat Valentin Popa, liderul sindicatului Sanitas.

Noii directori vor fi instalaţi luni în funcţie, susţin surse din Consiliul Judeţean Gorj.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: