SPP-ul de la Rovinari şi-a început activitatea

Rovinărenii vor fi mult mai în siguranţă. Firma de pază a Primăriei Rovinari şi-a început deja activitatea. În cadrul serviciului de pază şi protecţie lucrează 18 lucrători. Aceştia vor patrula prin oraş pe biciclete.

Firma Primăriei Rovinari care va asigura ordinea şi liniştea în oraş, precum şi paza şi protecţia bunurilor publice se numeşte Serviciul de Pază şi Protecţie SRL. Autorităţile locale spun că era nevoie de un astfel de serviciu. „Am început activitatea la firma de pază a oraşului Rovinari. Încercăm să aducem o notă de siguranţă şi încredere către cetăţenii oraşului prin trei elemente destul de importante, sistemul de supraveghere, poliţia locală şi firma de pază a oraşului Rovinari, dar şi din nevoia de a avea un climat sigur în oraş, ţinând cont că legea prevede că primăriile nu au voie să angajeze mai mult de un poliţist local la 1.000 de locuitori. Astfel, noua firmă de pază vine în ajutorul poliţiei cu un personal operativ de 18 membri”, a declarat Robert Filip, primarul oraşului Rovinari.

Autorităţile locale au iniţiat demersurile pentru înfiinţarea firmei de pază la începutul acestui an. Agenţii de pază vor avea mult mai multe sarcini de serviciu, printre care parcările şi şcolile. Conform primarului Robert Filip, Serviciul de Pază şi Protecţie SRL va fi dotat în luna octombrie cu biciclete, cu care agenţii să se deplaseze prin oraş.

Vizualizări: 2,100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: