Target dublu pentru taxatorii din parcări. Salarii reduse!

Target dublu pentru taxatorii de la Direcţia de Patrimoniu Târgu Jiu. Dacă până acum trebuiau să încaseze câte 3.500 de lei în fiecare lună, de la 1 octombrie, suma strânsă de la şoferi trebuie să fie dublă. În caz contrar, riscă să primească salariul redus. Este avertismentul făcut deja de directorul instituţiei.

Marian Rotaru, directorul Direcţiei de Patrimoniu Târgu Jiu, a impus targetul de 3.500 de lei când a preluat această funcţie. Le-a impus taxatorilor să vină la sediu cu aceşti bani în fiecare lună. „De când sunt director, toţi angajaţii şi-au făcut targetul, au o sumă pe care trebuie să o încaseze lunar. Unii au şi depăşit acest target. Ca să avem un profit, trebuie să avem oameni competenţi care să lucreze acolo. Începând cu data de 1 octombrie, se va dubla targetul la fiecare angajat, la fiecare taxator”, a fost mesajul lui Rotaru.

Taxatorii vor răspunde şi dacă vor fi găsite maşini care ocupă abuziv locurile de parcare destinate persoanelor pentru handicap în parcările cu plată din Târgu Jiu. Asta după ce au venit mai multe sesizări în acest sens. „Vreau să ştiu că la piaţă nu găsesc niciodată loc liber de câte ori vin. Şi nici în Târgu Jiu. Sunt maşini care nu au handicap. Sunt persoane care parchează acolo şi nu au handicap. Taxatorii spun că ei nu răspund, poliţiştii nu răspund”, a spus, revoltată, o femeie.

Marian Rotaru susţine că le va transmite angajaţilor din teren să fie atenţi ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple. În plus, fiecare persoană cu handicap poate să solicite un tichet de parcare care o va ajuta să lase maşina, fără să plătească, în orice parcare administrată de Primăria Târgu Jiu. „În zona respectivă, s-a văzut că la parcarea de la Super 2000 sunt locuri libere. Persoanele cu handicap vin cu dosarul la sediul Direcţiei de Patrimoniu şi se emite un talon şi pot să parcheze cu acel tichet oriunde în Târgu Jiu, fără să plătească vreun leu. Dacă nu găseşte loc de parcare, locurile pentru persoanele cu handicap sunt rezervate, casiera mea va răspunde de aceste nereguli şi va fi sancţionată. La fel de bine poate să răspundă şi Poliţia Locală. Ăla îşi doreşte să ajungă ca ăla cu handicap dacă parchează pe un astfel de loc şi e rău-intenţionat”, a încheiat Rotaru.

Vizualizări: 833

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: