Stadion nou, inaugurat la Turceni

Microbiştii din Turceni au de vineri stadion nou nouţ şi vor avea de acum înainte unde să vadă meciurile echipei din oraş. Stadionul a fost inaugurat cu un meci jucat pe teren propriu de Ştiinţa Turceni şi Pandurii Târgu Jiu. Tribunele s-au dovedit  a fi neîncăpătoare pentru microbiştii care au venit să vadă primul meci pe noul stadion. La inaugurare au fost prezenţi şi câţiva oameni politici.

Stadionul inaugurat vineri a costat aproximativ 500 de mii de euro. O parte de bani au fost primiţi de la Guvern, dar şi Primăria Turceni a contribuit cu o parte semnificativă. Primarul din Turceni, Ion Iordache, susţine că a făcut această investiţie pentru iubitorii de sport din Turceni, dar şi pentru echipa de fotbal. ”Toată investiţia a costat aproximativ 2 milioane de lei noi. Am depus un proiect şi am primit de la Guvern 150 de mii de euro pentru această investiţie, iar restul de 350 de mii de euro este contribuţia Primăriei Turceni. Eu consider că acest stadion este bine venit în Turceni, mai ales că avem şi o echipă de fotbal şi foarte mulţi microbişti. Stadionul are vestiare, tribune şi tot ce-i trebuie. Ne dorim să fie organizate aici cât mai multe meciuri”, a spus primarul Iordache.

Tribune pline la primul meci

Stadionul a fost inaugurat vineri cu un meci dintre Ştiinţa Turceni şi Pandurii Târgu-Jiu. Zeci de microbişti au fost prezenţi în tribune. Majoritatea a venit să vadă atât meciul, dar şi noua investiţie făcută în oraş. ”Chiar era nevoie de un stadion, mai ales că avem aici şi echipă de fotbal. Este bine venit şi ne bucurăm foarte mult că de acum înainte avem unde să venim să vedem în bune condiţii meciurile echipei noastre din Turceni”, a spus un spectator.

La inaugurarea stadionului au fost prezenţi şi oameni politici din Gorj.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: