Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Staff-ul medial de la Pandurii preia Naţionala?

Întreg stafful medical al echipei naționale a fost concediat cu o săptămână înainte de plecarea în cantonamentul din Italia și cu o lună înainte de startul turneului final din Franța. Cei demişi cred că în locul lor vor fi aduşi cei din echipa medicală de la Pandurii, echipă antrenată de fiul selecţionerului. Pandurii este în prag de dezintegrare din cauza problemelor financiare.
Pe lângă doctorul Pompiliu Popescu, au fost demiși și cei trei maseuri, Victor Hexan, Rojer Popovici și Ghiță Păcurariu. „Din ce am înțeles eu, domnul Iordănescu și-a cam dorit plecarea noastră. Dacă dl. Iordănescu voia, noi eram în cantonamentul din Italia și la turneul final. Nu și-a dorit”, a spus Păcurariu. „Eu îmi respect actualii colegi care sunt la națională, dar au venit doi terapeuți de la băiatul domnului Iordănescu, de la Pandurii Tg. Jiu. E un semn de întrebare... Eu nu sunt suspicios, dar e clar, reiese ceva...”, a adăugat acesta la Digi Sport. (A.P.)

Vizualizări: 475

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: