Stănculete, director până mâine

Spitalul Județean de Urgență Gorj ar putea rămâne fără director începând cu 2 februarie. Asta pentru că perioada de interimat a actualului manager Vasile Stănculete expiră la această dată. Consiliul Județean Gorj poate prelungi însă perioada de interimat în cazul în care nu va fi organizat concurs pentru ocuparea acestei funcții. Vasile Stănculete a fost numit director interimar la Spitalul Județean Gorj pe 2 septembrie 2011.

Consiliul Județean Gorj va decide săptămâna asta dacă va organiza concurs pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu sau dacă va prelungi perioada de interimat pentru actualul manager, Vasile Stănculete. Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, nu a dorit să comenteze prea mult această situație declarând doar că Stănculete își face treaba și o va face și în continuare. Așadar, cel mai probabil Călinoiu îl va menține pe Stănculete în această funcție declarând în nenumărate rânduri că este mulțumit de activitatea acestuia. ”El își face treaba acolo și va continua să facă treabă”, a declarat Ion Călinoiu, președintele Consiliului Județean.

Stănculete: ”O să particip la concurs”

Vasile Stănculete, managerul Spitalului Județean Gorj este hotărât să participe la concurs în cazul în care acesta va fi organizat. În cazul în care nu câștigă concursul se va întoarce la munca lui de medic ginecolog. ”Sigur că dacă vrea îl prelungește dacă nu, nu. Și eu sunt mulțumit de implicarea președintelui în buna funcționare a spitalului, nu am nimic de reproșat. Dacă hotărăște să scoată postul la concurs, sigur că o să particip, nu mă tem că nu am de ce. Dacă pierd, mă întorc la meseria mea de medic ginecolog”, a adăugat Vasile Stănculete.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: