Stângă a plecat cu tot lotul să bată pe Dinamo

Energia Pandurii întâlneşte azi la Bucureşti pe Dinamo, în cadrul uni meci restanţă din cadrul celei de-a 23-a etape a Ligii Naţionale. Handbaliştii au plecat de ieri dimineaţă spre Bucureşti, antrenorul Vasile Stângă neavând indisponibilităţi majore în lot, doar Filip urmând să lipsească de la acest joc.

Tehnicianul consideră că meciul va fi mai greu pentru echipa sa care trebuie să treacă şi peste orgoliile vechi dintre cele două formaţii: „Va fi un meci foarte greu pentru că presiunea este pe noi, nu pe ei. Dinamo deja s-a salvat de la retrogradare şi e clar că vor să facă un meci bun cu noi. De fapt, toate meciurile cu noi au fost grele, până şi amicalele au fost extrem de încinse. Probabil că cei de la Dinamo încă mai ţin la anumite orgolii mai vechi.”

Stângă mizează şi la acest meci pe punctul forte al echipei sale, apărarea, valoarea lotului său dând echipa gorjeană ca favorită la acest meci: „Cred că diferenţa în această partidă o va face apărarea. Dacă ne vom apăra aşa cum am făcut-o până acum şi ne vom desfăşura jocul pe contraatac e imposibil să nu învingem la Bucureşti. În mod normal, valoarea lotului este de parte noastră, dar trebuie să dovedim acest lucru din nou şi pe terenul de joc”. Meciul cu Dinamo, ca şi cel din următoarea deplasare, cu Timişoara, sunt capitale pentru echipa gorjeană în ceea ce priveşte locul pe care îl va ocupa la final de sezon iar dacă vor un loc pe podium elevi lui Stângă au nevoie de victorii.

Dinamo  mai trage speranţe să ocupe locul opt pentru a intra în Cupa României dar e greu de crezut că Pandurii vor putea pierde acest meci. Din punctul de vedere al lotului, doar Filip nu va putea juca, el fiind accidentat, în rest toţi jucătorii fiind apţi de joc, Stângă deplasând întreg lotul la Bucureşti pentru meciul de azi.

Vizualizări: 74

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: