Stângă: „Începe războiul şi trebuie să fim pregătiţi!"

Handbaliştii de la Energia Pandurii au efectuat ieri fotografia de grup pentru noul sezon şi fotografiile individuale ale jucătorilor pentru prezentarea pe site-ul clubului. Fiind angrenată în cupele europene, Energia va avea nevoie de o imagine corespunzătoare pe Internet, acolo unde echipa gorjeană a suferit în ultimi ani. Fotografia de grup propusă de Stângă este inedită, tehnicianul preferând ca aceasta să fie realizată în tribunele Sălii sporturilor şi nu pe parchet cum se obişnuia până acum.

Fotografia de grup a fost realizată în noul echipament de joc Luanvi, echipament pe care jucătorii lui Stângă l-au folosit deja la Cupa Energia de la Târgu Jiu. După ce au terminat şedinţa foto jucătorii au avut parte şi de o muştruluială serioasă din partea antrenorului pentru evoluţia mai slabă de la turneul de la Odorhei, dar şi pentru faptul că se protestează prea des la deciziile arbitrilor. "Păi cum este posibil ca Odorheiu să fie mai bine pregătiţi ca noi? V-au tăvălit aia! Se mişcau de 10 ori mai bine ca voi! Nu ştiţi să vă repliaţi, v-au dat lecţie de contraatac şi faza a doua. Gata, începe campionatul, începe războiul şi trebuie să fim pregătiţi!", le-a strigat Stângă jucătorilor la antrenamentul programat imediat după şedinţa foto, un antrenament fizic destul de intens la care l-a certat mai ales pe Criciotoiu pentru prestaţia mai slabă la meciurile naţionalei de tineret.

Tehnicianul le-a mai reproşat jucătorilor protestele la deciziile arbitrilor şi i-a ameninţat cu amenzi de 100 de euro pentru fiecare protest la adresa deciziilor arbitrilor.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: