Start la vacanţă prin programul „Litoralul pentru toţi”

Programul „Mini preţuri de vacanţa- Litoralul pentru toţi” a fost lansat şi în judeţul Gorj. Preţurile pornesc de la 180 de lei, în funcţie de hotelul ales şi serviciile accesate. O altă variantă este oferta „Plăteşti 1 şi merg 2”, pentru 6 nopţi de cazare cu tarife speciale, valabilă în perioada 18 august-1 septembrie.

Începând de vineri au fost scoase spre vânzare pachetele de servicii disponibile prin programul ” Mini- Preţuri de Vacanţă- Litoralul pentru toţi”. Cei interesaţi de achiziţionarea unui bilet vor putea opta pentru un sejur de şase zile doar în intervalul 3 mai-14 iunie. “Vineri am primit lista cu punctele de cazare care şi-au anunţat intrarea în acest program. Sunt peste 20, dar cu siguranţă vor mai intra şi altele pe parcurs. Ofertele sunt destul de bune, preţurile practicate sunt pentru toate buzunarele“, a declarat Cornelia Filipescu, agent de turism.

Preţurile pornesc de la 179 de lei pentru şase nopţi de cazare la un hotel de o singură stea. Cei care optează pentru un sejur la un hotel de două stele din Eforie Nord vor plăti 209 lei, însă fără mic dejun. Pentru cei care sunt mai cu dare de mână există oferte la un complex de patru stele din Mamaia sau Constanţa unde preţul unui sejur de şase zile este de 439 de lei cu micul dejun inclus în preţ. Gorjenii care achiziţionează bilete prin acest program trebuie să ştie că acestea nu sunt transmisibile şi nu se permite restituirea sumele plătite. 

Turiştii primesc şi un voucher ce le permite intrarea gratuită la unele puncte turistice precum Muzeul Adamclisi din Constanţa, Delfinariu, Expoziţia de Păsări Exotice, Muzeul de Istorie şi Arheologie Constanţa, Cetatea Histria, Muzeul de Artă Populară din Constanţa.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: