Staţie Salvamont la Padeş

Comuna Padeş va beneficia în cel mai scurt timp de o staţie salvamont în zona Motru Sec. Consiliul Local urmează să ia o hotărâre în acest sens chiar luna aceasta pentru ca din primăvară să înceapă lucrările. Terenul pe care urmează să fie construită staţia salvamont este în domeniul public al primăriei Padeş, locaţia fiind construită de Salvamont Gorj în urma unui proiect cu finanţare europeană. În cursul zilei de marţi au fost făcute măsurători în teren.

pe scurt:

Lucrările Gorjfest, expuse mâine în Bulgaria

Cele patruzeci de exponate constând în picturi şi artă fotografică vor fi vernisate mâine în galeriile de artă din Silistra, Bulgaria. Gorjfest-ul îşi demonstrează în felul acesta anvergura internaţională fiind prima expoziţie de gen realizată în altă ţară decât România. În cursul zilei de astăzi exponatele vor pleca de la Târgu Jiu, scopul evenimentului fiind acela de a promova imaginea culturală a Gorjului peste hotare. De altfel, în luna martie a anului viitor, acelaşi salon va fi vernisat în Ungaria, iar în aprilie la Chişinău, în Republica Moldova. (C.S)

Studenţii au împărţit cadouri

Liga Studenţilor din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” a împărţit ieri trecătorilor din centrul oraşului vin fiert în timp ce Moş Crăciun ajutat de Crăciuniţe şi reni le-a oferit cadouri celor mici. Proiectul face parte din programul „Sărbătoarea Studenţească”, desfăşurat între 1-24 decembrie ce se desfăşoară în fiecare an universitar. (C.S)

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: