Ştiri pe scurt

A murit înecat

Un bărbat de 38 de ani a fost găsit mort sâmbătă, înecat într-un lac din zona exploatării miniere de la Peşteana Jiu. Un echipaj din cadrul Secţiei de Pompieri Turceni, cu un autocamion şi o barcă pneumatică, a intervenit în pentru căutarea acestuia. După aproximativ o oră de căutări, persona în cauză - Ion C.- 38 de ani, a fost găsită decedată  şi predată poliţiei pentru continuarea cercetărilor. (M.M.)

Incendii de vegetaţie uscată

Pompierii au intervenit la sfârşitul săptămânii trecute pentru pentru stingerea a patru  incendii de vegetaţie uscată. Trei intervenţii au avut loc în localitatea Bumbeşti Jiu, pe Defileul Jiului, în punctul ,,Pietrele Albe“. Al patrulea incendiu a fost în municipiul Motru, sat Însurăţei. În incendii  a ars vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aproximativ 3  hectare. (M.M.)

Accident cu descarcerare la Glogova

Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Motru a intervenit duminică la 4 dimineaţa în comuna Glogova, sat Iormăneşti, pentru descarcerarea unei persoane rămasă încarcerată în urma unui accident rutier. La sosirea forţelor de intervenţie la faţa locului, persoana încarcerată fusese scoasă de către participanţii la trafic, pompierii militari intervenind pentru tăierea bornelor de la bateria autoturismului şi scoaterea autoturismului, cu ajutorul troliului din dotare,  în afara carosabilului. Intervenţia a durat aproximativ 40 de minute. (M.M.)

S-a  răsturnat cu mopedul

Un tânăr de 23 ani, în timp ce conducea motoscuterul proprietate personală, pe DN 67 D, pe raza localităţi Bârseşti, din direcţia Stăneşti - Târgu-Jiu, a pierdut controlul asupra vehiculului şi a căzut pe partea carosabilă. În urma impactului, conducătorului mopedului, care nu purta cască de protecţie, a suferit leziuni corporale. Ulterior, testându-l cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că acesta prezenta o concentraţie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. (M.M.)

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: