Străinii caută manageri români

Străinii caută manageri în România. Nu este o glumă ci cât se poate de real. Prin programul Eures, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj aşteaptă CV-uri din parte gorjenilor care îndeplinesc condiţiile cerute de angajator pentru a ocupa funcţii de manager. Este vorba de un post de manager în Germania la o firma aeronautică şi de un post de manager la un restaurant din Quatar, oferit de o firmă din Malta.

Cele două posturi de manager sunt în Germania la o firmă aeronautică şi Quatar la un restaurant. Pe lângă cunoaşterea unei limbă străine şi o experienţă de minim 5 ani pe un post de manager, candidaţii trebuie să îndeplinească şi anumite condiţii specifice fiecărui domeniu de activitate din care provine postul. „Postul de manager în Germania este la o firmă aeronautică şi candidatul trebuie să cunoască foarte bine limba engleză şi germană. Trebuie să aibă mai mulţi ani de experienţă în tehnici de calcul adecvate aeronauticii şi experienţă practică de modelare cu elemente finite şi scriere de rapoarte tehnice. Pentru postul din Malta trebuie să cunoască limba engleză la perfecţie, trebuie să fie un bun organizator, să coordoneze o echipă şi să rezolve reclamaţiile şi probleme ce pot apărea. În ambele cazuri candidaţii trebuie să aibă minim cinci ani experienţă pe un post de manager”, spune Ana Maria Niculescu, purtător de cuvânt al AJOFM Gorj.  

CV

Până în prezent la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj nu s-a prezentat nicio persoană dornică de aceste posturi pentru a-şi depune un CV.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: