Ştrandul din Rovinari aşteaptă primii clienţi

Ştrandul din Rovinari a fost deschis oficial pentru sezonul estival. Primii clienţi se lasă însă aşteptaţi din cauza temperaturilor scăzute care s-au înregistrat în ultima perioadă. Îndată ce vremea va permite, autorităţile locale vor umple bazinele cu apă, iar rovinărenii şi cetăţenii localităţilor vecine se vor putea bucura de prima bălăceală la ştrandul din Rovinari.

Dacă la Turceni ştrandul cel nou încă nu a fost recepţionat, iar la Motru lucrările la ştrand se vor finaliza abia la anul, la Rovinari situaţia este cu totul alta. Ştrandul a fost amenajat corespunzător şi este pregătit pentru a găzdui primii clienţi. Deschiderea oficială a ştrandului în noul sezon estival a avut loc la finele săptămânii trecute.  Ştrandul are o capacitate de circa 1000 de locuri, este dotat cu şezlonguri, dispune de terase, mese de biliard şi două bazine de înot: unul pentru adulţi şi un altul pentru cei mici. „Ziua de 1 iunie ne-a dat ocazia să inaugurăm deschiderea ştrandului, unde sunt aşteptaţi cetăţenii să vină, ca în fiecare an să se simtă bine, să se distreze. Singurul lucru care ne lipseşte este căldura necesară. Sperăm ca zilele ce urmează să fie pline de căldură şi că cetăţenii oraşului vor veni în număr cât mai mare. Şi nu numai cetăţenii de aici, ci şi cetăţenii tuturor localităţilor din Gorj, pentru că noi întotdeauna am fost oaspeţi buni. Îi aşteptăm în număr cât mai mare, pentru că la Rovinari au motive să se simtă cât mai bine”, a declarat Constantin Podaru, administratorul oraşului Rovinari.

Ştrandul din este administrat de către societatea Apă Canal Salubritate înfiinţată de Consiliul Local Rovinari. Preţurile practicate pentru un bilet de acces sunt: 7 RON pentru adulţi şi 5 RON pentru copii.

Vizualizări: 211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: