Strivit de o placă de beton. Nu a avut nicio șansă

Un bărbat de doar 31 de ani, din Târgu Cărbunești, a murit miercuri seara, după ce o placă de beton s-a prăbușit peste el. Nefericitul eveniment a avut loc pe str. Pieții.

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare, un container multirisc și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj.

„Din păcate, medicii sosiți la fața locului au constatat decesul bărbatului în vârstă de 31 de ani. Pompierii militari au făcut tot ce a fost omenește posibil pentru a-l salva pe barbat dar, din păcate, prezenta leziuni incompatibile cu viața“, a comunicat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au fost sesizați miercuri prin apelul 112 de către o femeie de 61 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, cu privire la faptul că la locuința vecinului său s-a produs un accident, în urma căruia o persoană a fost prinsă sub o placă de beton.

"Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 31 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, în timp ce construia un zid sub o placă de beton, neasigurată corespunzător, peste acesta a căzut placa de beton, survenind decesul bărbatului", arată IPJ Gorj.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Galerie foto



Vizualizări: 10,459

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: