Stromajer, suspendat 2 etape

A scăpat cu pedeapsa minimă! Slovenul Jaka Stromajer a fost suspendat 2 etape după eliminarea din partida cu Oțelul Galați. Atunci Stromajer a încercat sa-l lovească pe gălățeanul Sârghi și a fost trimis la cabine de centralul Unimătan. Președintele CCA, Ion Crăciunescu a considerat elimarea plavului, una nemeritată.

Comisia de Disciplină a LPF a decis să-l suspende 2 runde pe Stromajer și să-l amendeze cu 2.000 de lei după cartonașul roșu primit în meciul cu Oțelul. Slovenul va rata astfel partidele cu Vaslui și Rapid.

Intervenția lui Crăciunescu l-a ajutat

Stromajer a fost eliminat ușor de Unimătan în minutul 80 pentru o presupusă lovitură aplicată lui Sârghi. Reluările nu au dovedit că slovenul a lovit intenționat, ci mai degrabă a eșuat în tentativa de a se refula pe jucătorul care îi spărsese buza în prima repriză a acelui meci. Cu toate astea, jucătorul pandurilor putea primi o pedeapsă între 3 și 6 etape pentru fapta pe care arbitrul Unimătan a trecut-o în raport, adică lovirea intenționată a unui adversar. În sprijinul lui Stromajer a venit tocmai declarația președintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Crăciunescu. Acesta a analizat fazele litigioase ale etapei la DigiSport și a ajuns la concluzia că Stromajer nu trebuia eliminat, ci mai degrabă avertizat cu galben pentru acțiunea sa. De acest fapt au ținut cont și cei de la Comisia de Disciplină care au decis să-i acorde pedeapsa minimă plavului, 2 etape. Stromajer va rata partidele cu Vaslui (deplasare) și Rapid (acasă) și va mai prinde în acest tur, meciurile cu Petrolul (deplasare) și Chiajna (acasă).

Pandurii se mută în Moldova

Pandurii moldoveanului Grigoras se vor muta chiar in Moldova saptamana viitoare. Grigoraş nu rupe tradiţia de a-şi duce elevii în cantonament în fiecare pauză competiţională. De data aceasta locaţia aleasă nu mai este Sibiul, ci Slănic Moldova. Originar chiar de lângă Bacău, Grigoraş a decis să-i mute pe panduri pentru câteva zile în Moldova înaintea partidei extrem de dificile de la Vaslui. Gorjenii, care au revenit de ieri la antrenamente după 3 zile de pauză, vor pleca astfel de miercuri spre Slănic Moldova şi se vor antrena la Târgu Ocna. Sâmbăta viitoare e programată plecarea direct spre Vaslui, acolo unde a doua zi vor da piept cu echipa lui Wesley sau Sânmărtean. Adailton va lipsi de la meciul cu Pandurii din cauza unei suspendări.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: