Subalterna lui Călinoiu îşi face vilă în cartierul Primăverii

Directoarea tehnico-economică din Consiliul Judeţean, Daniela Stricescu, îşi construieşte casă-palat în cartierul de lux Primăverii din Târgu-Jiu. Daniela Stricescu a mai apărut în presă după ce s-a aflat că avea un salariu mai mare decât preşedintele Consiliului Judeţean. Ulterior, s-a descoperit că un alt angajat al instituţiei, şoferul preşedintelui, are o firmă de taxi.

Imobilul are parter, etaj iar Daniela Stricescu are un salariu de 50 de milioane de lei vechi. Radio Infinit a sunat-o pe directoarea economică a Consiliului Judeţean care a explicat cum economiseşte încă de la Revoluţie.

Daniela Stricescu susţine că a făcut recent un credit la bancă, acesta va fi menţionat, însă, în viitoarea declaraţie de avere.  „Casă cu etaj şi mansardă. Deocamdată nu apare în declaraţia de avere deoarece nu am afişat declaraţia de avere pe care avem obligaţia să o afişăm până la 31 mai. În noua declaraţie va apărea această construcţie. M-am apucat de această construcţie anul trecut în vară”.

„Vă daţi seama că am avut şi eu atâţia ani de zile în care mi-am putut strânge şi bani pentru că alte investiţii  nu am avut. Locuiesc într-un apartament cu două camere moştenit de la părinţii mei şi nu am realizat nici un fel de alte investiţii Această ambiţie am avut-o de când aveam 20 de ani, de când ne-am căsătorit, şi lună de lună noi ne-am strâns banii. După revoluţie tot ceea ce strângeam schimbam în dolari, în euro, tot ce era convenabil la momentul respectiv”, a mai spus aceasta la Radio Infinit.

Vizualizări: 239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: