Sud-africanii îşi instalează şantierul pentru Mall luna viitoare

Primăria Târgu Jiu îi aşteaptă pe sud-africanii de la Fondul de investiţii New Europe Property Investments (NEPI) să-şi amenajeze şantierul pentru Mall luna viitoare. Reprezentanţii municipalităţii spun că lucrările vor fi demarate înainte de sărbători, dat fiind faptul că investitorii au finalizat mall-ul de la Galaţi. Odată cu finalizarea acestei investiţii se preconizează crearea a mai bine de 1000 de locuri de muncă.

Reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu speră ca sud-africanii să-şi mute şantierul la Târgu Jiu după ce au inaugurat mall-ul de la Galaţi. Aceştia au ridicat deja autorizaţia de construcţie pentru care au plătit aproximativ 3 miliarde de lei vechi. Viceprimarul Aurel Popescu spune că ridicarea autorizaţiei de construcţie reprezintă pentru municipalitate o garanţie că va fi demarată investiţia. „A fost achitată suma de 2,8 miliarde lei vechi pentru autorizaţia de construcţie. În momentul în care a fost ridicată autorizaţia de construcţie pentru noi a devenit o garanţie execuţia acestei lucrări. Îi aşteptăm pe investitori să-şi amplaseze şantierul înainte de sărbători. Odată finalizat mall-ul de la Galaţi cred că se vor muta la Târgu Jiu. Indiferent în ce zi vor ajunge la Târgu Jiu, noi ne vom mobiliza pentru a le acorda tot sprijinul de care au nevoie. Este o investiţie importantă”, a declarat Aurel Popescu. 

Întârzierea demarării lucrărilor amână termenul de inaugurare anunţat de Paşti. „Termenul de finalizare al investiţiei este în anul 2014, dar nu ştim dacă în vară sau în toamnă. Suntem convinşi că lucrările vor începe anul acesta pentru de asta investitorii au insistat să fie demolată clădirea”, a menţionat Aurel Popescu. Odată cu finalizarea acestei investiţii se preconizează crearea a mai bine de 1000 de locuri de muncă. „La parterul mall-ului va funcţiona Carrefour, iar în complex vor mai veni şi alte societăţi de renume. Nu va lipsi nici McDonald’s. Totodată, vor exista 4 săli de cinematograf şi spaţii de joacă pentru copii. În cadrul Mall-ului vor fi asigurate 1000 de locuri de muncă, la Carrefour şi alte societăţi comerciale, la pază şi transport”, a mai precizat Aurel Popescu.  

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: