Sumă impresionantă strânsă de U Craiova și suporteri din bilete online

Universitatea Craiova şi suporterii Peluzei Nord au strâns o sumă impresionantă pentru spitalele din oraș. CS Universitatea Craiova a decis să  vândă bilete online pentru a strânge bani pentru lupta împotriva coronavirusului, prin intermediul FIFA 20.

Pandemia de coronavirus îi ține în case şi pe  fotbalişti, libertatea de mișcare afară este tot mai restrânsă iar fotbalul s-a mutat pe consolă peste tot în lume.  Craiova nu face excepție  şi, după duelul caritabil dintre U Cluj și Dinamo, și oltenii au apelat la un demers asemănător. U Craiova și Peluza Nord au colaborat pentru a lupta împotriva COVID-19 și au organizat un meci demonstrativ de FIFA 20, iar suma obținută din vânzarea biletelor virtuale va fi donată Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie "Victor Babeș" din Craiova.

Inițiativa suporterilor Peluzei Nord de a juca un meci de FIFA 20 împotriva celor de la propria echipă a strâns aproape zece mii de euro din bilete virtuale, sumă care va fi donată Spitalului de boli infecțioase Victor Babeș din Craiova.

Vali Mihăilă și jucătorul profesionist de FIFA, Dan Buzărnescu, au jucat împotriva fanilor din Peluza Nord, iar secvențe din meci și reacția jucătorului U21 al alb-albaștrilor, au putut fi urmărite duminică seara.

În județul Dolj, sunt patru cazuri confirmate cu Covid-19, dar două persoane au decedat, iar celelalte două sunt cazuri active.

Vizualizări: 679

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: