Supermarket PROFI la Bumbeşti Jiu

Autorităţile locale de la Bumbeşti Jiu vor scoate la licitaţie un spaţiu de circa 400 mp din piaţa agroalimentară, solicitat de PROFI. În şedinţa din această lună, consilierii se vor pune de acord asupra chiriei ce va fi percepută pentru spaţiul respectiv. „Am fost contactat de un reprezentant al firmei, s-au purtat anumite discuţii, s-a identificat un spaţiu care ar putea fi închiriat. Este un spaţiu achiziţionat anul trecut de primărie, unde există piaţa agroalimentară. La ora actuală avem o scrisoare de intenţie, o solicitare certă a celor de la PROFI şi un plan de investiţii care se ridică undeva la 200.000 de euro, după estimările dumnealor. Scrisoarea de intenţie va fi dezbătută în şedinţa de Consiliul Local de joia viitoare”, a declarat Constantin Bobaru, primarul oraşului Bumbeşti Jiu.

Edilul local spune că vestea a fost primită cu bucurie de către oameni, în condiţiile în care magazinul Succes este la un pas de a fi închis. „Din păcate oraşul Bumbeşti Jiu nu are nici un supermarket şi este binevenită crearea unei pieţe concurenţiale. Avem doar un magazin Succes care nu mai este aprovizionat, fiind în lichidare de stoc. Reprezentanţii PROFI şi-au manifestat intenţia de a închiria spaţiul pentru o perioadă de 15 ani, iar acest lucru ne bucură”, a precizat Constantin Bobaru.

Termenul estimat pentru deschiderea supermarketului este în lunile iunie-iulie. „Am ridicat şi o pretenţie a autorităţilor locale, ca spaţiul care este pus la dispoziţie să fie amenajat şi după cerinţele noastre, noi rezervându-ne o anumită suprafaţă în care să funcţioneze piaţa agroalimentară, iar aceste amenajări să se facă pe cheltuiala lor. Din discuţiile purtate, am înţeles că vor fi create între 16 şi 20 de locuri de muncă”, a conchis primarul de la Bumbeşti Jiu.

Vizualizări: 241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: