Supraveghetorii CE Oltenia, pe ordonanţa 109

Ministerul Energiei a demarat procedurile de selecţie a administratorilor, în concordanţă cu principiile OUG nr. 109/2011, privind guvernanta corporativa, pentru companiile aflate în autoritatea instituţiei. În cazul Complexului Energetic Oltenia, se caută profesionişti pentru a face parte din Consiliul de Supraveghere.
Selecţia va fi asigurată de Asocierea formată din Pricewaterhouse Coopers Tax Advisors & Accountants și George Butunoiu Group, contractul fiind semnat pe 9 martie. Astfel, în termen de 10 zile de la semnarea contractului, conform Caietului de sarcini, prestatorul trebuie să depună un Raport inițial în care prezintă strategia de recrutare, graficul de timp pentru implementarea proiectului, criteriile de selecție a candidaților și conținutul dosarului pentru depunerea candidaturii și elaborarea anunțului privind selecția candidaților.
După aprobarea Raportului inițial, de către autoritatea tutelară, firma de recutare are obligația de a publica anunțul de selecție a candidaților, anunț la care sunt invitați să aplice toți specialiștii în domeniu, care consideră că îndeplinesc criteriile de profesionalism și integritate necesare, arată un comunicat al Ministerului Energiei. (A.A.)

Vizualizări: 694

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: