Surprize neplăcute în PNL Gorj, in urma sondajelor

Surprize în PNL Gorj, în urma sondajelor interne! Unii consilieri locali şi judeţeni nu sunt bine văzuţi de cetăţeni, motiv pentru care nu vor mai apărea pe viitoarele liste. Fiind un sondaj intern conducerea partidului a refuzat să facă publice numele consilierilor, care nu sunt clasaţi foarte bine.

Sondajul a fost realizat telefonic pe un eşantion de 800 de persoane.. Sondajul a fost unul generalist, despre situaţia locurilor de muncă şi a stării economice a judeţului condus de social-democraţi, iar gorjenii şi-au arătat nemulţumirile. “Sondajul a fost realizat telefonic pe 840 de persoane. A conţinut 16 întrebări, opţiuni generaliste ale gorjenilor despre politică. Temerile cele mai mari sunt referitoare la instabilitatea locurilor de muncă”, a declarat vicepreşedintele PNL Gorj, Claudiu Săftoiu.

PNL şi-a sondat însă şi consilierii locali şi judeţeni care ar fi trebuit să reprezinte interesele oamenilor fie în Consiliul Judeţean, fie în consiliile locale, iar rezultatele nu sunt mulţumitoare. Din acest motiv, consilierii ce nu au ieşit bine în sondaje nu vor mai apărea pe listele de la alegerile din 2012. Conducerea partidului a refuzat să spună numele consilierilor care nu vor mai apărea pe următoarele liste de la alegerile locale.

 „Vom reforma organizaţiile acolo unde sunt probleme, vom schimba preşedinţii de organizaţii, pentru a optimiza votul. Consilierii care nu au ieşit bine în sondaje nu se vor mai regăsii pe viitoarele liste”

Dian Popescu, preşedinte PNL Gorj

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: