SURSE: Politicieni şi afacerişti, clienţi în dosarul „Sex cu minore“

Noi dezvăluiri în dosarul prostituatelor minore. O tânără a declarat jurnaliştilor că cel acuzat că ar fi peştele minorelor, Marian Taşcău din Runcu, este nevinovat şi că altcineva le folosea pe fete. Fata mai spune că tânărul de 27 de ani este „la locul lui“.

Dosarul proxenetului de 27 de ani reţinut pentru plasarea unor minore are zeci de ramificaţii in peisajul public al judeţului. Surse din rândul celor audiaţi susţin ca in dosar apar peste 30 de nume de oameni de afaceri, judecători si politicieni, care ar fi beneficiat de serviciile sexuale ale minorelor. Deocamdată doar Doru Serban zis Habitu a recunoscut ca a fost audiat, dar susţine ca nu le-a cunoscut pe prostituate.

„Altcineva e peştele“

Marius Viorel Taşcău de 27 de ani este deocamdată singurul reţinut în dosarul care vizează plasarea de minore unor importante persoane publice din judeţ. Acesta este însă apărat atât de avocatul Dorin Giorgi cât şi de o prostituată. „Cunosc persoana dar nu are nicio legătură el, nu este el vinovat. Bagi o persoană la puşcărie, aşa nevinovat. Eu le ştiam pe fete, cu ce se ocupă, dar el nu făcea, e la locul lui, însurat“, a spus tânăra. Mi mult, aceasta spune că minorele stăteau în chirie la Taşcău. Şi atât. „Ştiu că sunt minore, dar nu era peştele lor, altcineva e peştele lor. Nu pot vă dau detalii. Ele pur şi simplu stăteau în chirie la acesta, nu e persoana care trebuia să fie la puşcărie. Cunosc persoana dar nu pot să dau nume, las poliţia să afle“, a mai spus fata.

Dosar greu

Doi foşti judecători ar fi vizaţi în dosar, dar şi zeci de oameni de afaceri, politicieni şi poliţişti, susţin surse neoficiale. Unul dintre cei audiaţi, Doru Şerban zis Habitu, a auzit şi el că este vorba de nume importante.

„Păi eu sunt peşte, să mă bage pe mine la proxenetism. Aia e gagica mea şi o duc eu pe la alţii- Spun că am avut relaţii cu minore. Asta e ţinta. M-au chemat pe mine că au zis că e minoră şi acum îl putem agăţa. Să vedem dacă-i agaţă şi pe ceilalţi, care sunt oameni mai tari, mai mari. Aşa am auzit şi eu“, a spus Doru Şerban.

„Să mă întrebe pe mine de ei. Că m-au pus acolo ca şi cum eu eram peştele. Să mă cheme să spun şi eu de nu ştiu care“, a continuat.

Doru Şerban nu recunoaşte că a fost client, dar pe de altă parte crede că poliţiştii vor să îl scoată proxenet în toată această poveste. „Mi-a zis un prieten că l-au chemat şi l-au întrebat dacă am avut eu relaţii sexule cu fata aia. Păi asta i-a spus normal, de unde să ştiu eu, doar n-am fost la fundul lui. În loc să întrebe dacă au avut oameni importanţi, politicieni. La mine cheamă, la ăia nu“, a spus Habitu. Mai urmează să mă facă şi pedofil, a încheiat acesta. Cel mai probabil audierile în acest dosar vor continua mâine, când clienţii fetelor vor fi aduşi cu mandat la poliţie, dacă nu se prezintă de bună voie.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: