Surupăceanu, deputatul făcut vedetă de Băsescu

Deputatul de Gorj Mugurel Surupăceanu profită din plin de faptul că a fost băgat în seamă de preşedintele Traian Băsescu. Acesta din urmă l-a acţionat pe deputat în judecată pentru unele afirmaţii pe care le consideră incorecte, fapt care l-au transformat din nou pe Surupăceanu în vedetă TV.

Deputatul PSD Mugurel Surupăceanu consideră că gestul preşedintelui de a-l da în judecată pentru afirmaţiile legate de interesul PDL în privinţa drogurilor uşoare e "jenant şi derizoriu" şi spune că singurul proces pe care "un om de caracter şi de stat ar trebui să şi-l facă este de conştiinţă".

Surupăceanu susţine, prin intermediul unui comunicat de presă, că preşedintele Traian Băsescu l-a acţionat în judecată "pe ideea că cea mai bună apărare este atacul", subliniind că îşi asumă afirmaţiile pentru care este chemat în instanţă şi este "dornic" să-şi susţină în mod public cauza.

Surupăceanu mai subliniază, într-un comunicat de presă, că preşedintele are ceva de ascuns, deoarece o perioadă destul de lungă, de aproape o lună şi jumătate, nu a avut nicio reacţie şi nu a făcut niciun demers legal împotriva sa până la momentul în care comisia de anchetă a fost "îngropată" definitiv de PDL în Parlament.

Traian Băsescu l-a dat în judecată pe deputatul PSD Mugurel Surupăceanu, la Judecătoria Sectorului 5, preşedintele cerând instanţei să îl oblige pe parlamentar să îi plătească daune morale simbolice, de 1 leu, pentru afirmaţiile făcute în legătură cu interesul PDL în privinţa drogurilor uşoare.

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: