Surupăceanu îi bate obrazul lui Angheloiu

Deputatul Mugurel Surupăceanu crede că liberalii ar proceda incorect dacă ar întoarce spatele PSD în Consiliul Judeţean Gorj. Vicepreşedintele organizaţiei afirmă că PNL Gorj nu are niciun argument serios pentru a face o alianţă cu PDL, el menţionând că PSD-ul şi-a respectat toate angajamentele faţă de liberali. Surupăceanu aminteşte aici faptul că, în urmă cu un an, PSD Gorj s-a opus îndepărtării lui liberalului Radu Angheloiu din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, lucru cerut la vremea respectivă de democrat-liberali.

Deputatul PSD susţine că PNL face un gest "sinucigaş" dacă se aruncă în braţele "canibalilor" de la PDL, Surupăceanu afirmând că liberalii ar trebui să se gândească de două ori înainte de a semna vreun protocol final cu democrat-liberalii. Delegaţia Permanentă a PNL Gorj a votat la sfârşitul anului trecut cu unanimitate pentru formarea unei guvernări locale alături de PDL, la nivelul Consiliului Judeţean alianţa respectivă urmând să fie susţinută şi de PRM, partid care are doi consilieri judeţeni.

Manţog: Surupăceanu se bagă ca musca...

"Sper ca Alianţa DA să nu reînvie în Gorj pentru că ar fi o veste proastă pentru gorjeni la acest început de an. Sper, de asemenea, ca liberalii adevăraţi să nu uite atât de repede că PDL a contribuit din plin la scindarea PNL prin intermediul grupului Stolojan. A te alia din nou cu cei care ţi-au dorit pieirea la un moment dat poate fi o dovadă de infantilism politic, care poate să-ţi dăuneze pe termen lung. Putem spune că PDL a patentat cu succes formula canibalismului politic şi caută să muşte în continuare din trupul oricărui partener politic care ar face greşeala să i se alăture. Eu reamintesc faptul că PSD s-a opus înlocuirii lui Radu Angheloiu cu un membru PDL, mai ales că noi am spus răspicat că nu ne luăm înapoi cuvântul dat liberalilor în faţa opiniei publice. Dacă PNL face însă gestul sinucigaş de a se arunca în braţele canibalilor de la PDL va fi pusă în pericol şi poziţia lui Radu Angheloiu, care s-ar putea să-şi piardă funcţia de vicepreşedinte", spune Surupăceanu.

Vorbele lui nu au fost tocmai bine primite la PDL Gorj, Ionel Manţog spunând că social-democraţii nu au fost mâncaţi de nimeni în perioada de guvernare de anul trecut, deşi, e drept, au ieşit destul de ciuruiţi din alegerile prezidenţiale. "Faţă de statul politic pe care îl are, deputatul Mugurel Surupăceanu este excesiv de vorbăreţ şi, din păcate, foloseşte termeni pe care nu-i înţelege pe deplin. Îi reamintesc faptul că în 2009 ne-au fost parteneri de guvernare şi înainte de alegerile prezidenţiale, când au părăsit guvernarea, păreau întregi şi nevătămaţi. Este adevărat că după aceea au ieşit cam ciuruiţi, dar văd că domnul Surupăceanu încă n-a simţit lucrul ăsta. Parteneriatul cu PNL este problema noastră şi a liberalilor, Surupăceanu doar îşi dă importanţă şi se bagă ca musca...", spune Manţog.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: