Sute de familii, debranşate de Aparegio

SC Aparegio SA a trecut la sistarea alimentării cu apă a clienţilor rău-platnici. Debranşările au început de ieri, iar până la sfârşitul săptămânii sute de familii din Târgu Jiu vor rămâne fără apă la robinete. Reprezentanţii operatorului regional spun că debranşarea clienţilor rău platnici se face eşalonat, în ordinea vechimii restanţelor şi nu după mărimea debitelor înregistrate.

Sute de familii din Târgu Jiu vor rămâne fără apă în această săptămână. Din cauza întârzierilor la plată a facturilor reprezentând servicii de furnizare apă şi de canal, operatorul regional Aparegio Gorj S.A. a trecut la sistarea alimentarii cu apă. Majoritatea asociaţiilor de proprietari programate pentru debranşare au restanţe din luna iunie. Acţiunea a început ieri dimineaţă, primele debranşări fiind efectuate la Asociaţia 125 de pe bulevardul Libertăţii, unde o scară cu 32 de apartamente avea datorii de aproximativ 62 de milioane de lei vechi. Pentru astăzi figurează pe lista debranşărilor Asociaţia Nr. 65 de pe strada Teilor şi Asociaţia Nr. 15 de pe strada   Zambilelor. “Asociaţia Nr. 65 are două blocuri cu opt scări, în total 140 de apartamente care au acumulat o datorie de 227 milioane de lei vechi, iar Asociaţia Nr. 15 are patru blocuri cu 13 scări, 300 de apartamente şi garsoniere, datoriile sale ridicându-se la suma de 173 de milioane de lei vechi. Debranşarea de la sistemul de alimentare cu apă se face în odinea vechimii restanţelor şi nu după mărimea debitelor înregistrate. Marea majoritate a asociaţiilor au datorii restante din luna iunie”, a declarat Tiberiu Albu, şeful departamentului comercial al societăţii Aparegio, furnizorul de apă de la nivelul municipiului.

PROGRAMĂRI

Pentru mâine sunt programate pentru debranşare Asociaţia Nr. 181 de pe strada 23 August şi Asociaţia Nr. 36 de pe strada Olari. Joi, figurează pe lista debranşărilor Asociaţia Nr. 23 de pe strada Ion Luca Caragiale şi Asociaţia Nr. 157 de pe strada Traian. Valoarea datoriilor acumulate de acestea este cuprinsă între 60-175 milioane de lei vechi. “Având în vedere timpii de ridicare şi de împărţire a facturilor acceptăm o întârziere de o lună şi jumătate de la data trimiterii, perioadă pentru care nu percepem penalizări”, a mai precizat Tiberiu Albu.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: